Genieten aan tafel – update januari 2012

Inmiddels zijn we begonnen met het onderzoek Genieten aan tafel, waaraan nu vijf verpleeghuizen deelnemen. Samen leveren zij ruim 100 bewoners op die meedoen aan de regelmatige metingen tijdens het onderzoek. We zijn nog op zoek naar een zorginstelling die zowel een interventie- als een controleverpleeghuis kan leveren!

De verpleeghuizen die deelnemen aan het onderzoek Genieten aan tafel zijn:

  • De Watersteeg, Veghel (BrabantZorg)
  • Het Zonnelied, Ammerzoden (BrabantZorg)
  • Beatrix, Culemborg (Zorgcentra De Betuwe)
  • Machtella, Bennekom (Opella)
  • De Breukelderhof, Bennekom (Opella)

We hopen natuurlijk op een prettig en succesvol verloop van het onderzoek. Met het onderzoek hopen we meer inzicht te krijgen in hoe we bij bewoners van verpleeghuizen het plezier in eten en drinken en de participatie & eigen regie rondom eten en drinken kunnen bevorderen, om daarmee de gezondheid en kwaliteit van leven van de bewoners te optimaliseren. Heeft u interesse om als zorginstelling ook mee te doen aan het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via de gegevens in de informatiebrochure.